stuff

l

2012/09/24

Shoppailuvinkkejä

Muistatteko, kun lapsena postiluukusta tipahteli ihania postimyyntikatalogeja? Niitä, joissa ei yleensä ollut mitään ostettavaa? Muistan kuolanneeni sieltä pääasiassa kirjakerhon esitteitä (nörde mikä nörde) ja kauhistelleeni erotiikkamainoksia.

.. vai oliko niitä? Miksi muistelen, että olisi ollut?

Kaipaan noita katalogeja. En sen pornon takia. Ne olivat niin ihastuttavan täynnä kaikkea ja etenkin täynnä kaikkea outoa.

Viime viikolla minulle kerrottiin ilouutinen! Katalogit ovat SIIRTYNEET INTERNETTIIN kuten kaikki muukin maailma. Tervetuloa! sanon. Tervetuloa!!

Kaikki allaolevat kuvat ovat suoraan katalogista. Pahoittelen rikettäni. En hanki niillä rahaa, lupaan.

Ninan shoppailuvinkit Select-katalogiin

Oli oikeasti tosi vaikea valita kun oli niin paljon kaikkea!

(laitoin tuommosia tekstejä tuonne kun muotiblogeissa niin kai tehdään?)

Paita, joka sopii kaikille! Mainostekstin mukaan sopii hameen ja housujen kanssa! Siis sekä hameen. Että housujen. Sopii itse asiassa ihan kaikille! Tuollainen tietty pussimaisuus ja pastellivärit ovat nimittäin muotia.Tässäpä teille "kiehtovat sukat" joissa on - ja nyt kannattaa istua alas - KOLMIULOTTEINEN APPLIKAATIO. Siis 3D! Sukissa! En itse ole koskaan törmännyt vastaavaan muualla. Uskomatonta! KOLMEDEE.
Kiehtovat!

Lisää 3D-sukkia! Nämä ovat enemmän sesonkisukat tosin, onhan niissä liiskatut joulupukit. KIEHTOVAT.

Oletko puuma? Onko ongelmia saada miehet kiinnostumaan? Osta itsellesi uimapuku, joka suorastaan osoittaa -> vaginaaliselle <- alueellesi!
Huomaa, että kyseessä on myös Ladies Dream -mallisto, joten tietty bihenkisyys sujuu tässä puvussa myös.

Jatketaan samalla linjalla: 

SEKSIKKÄÄT ALUSHOUSUT. Niitä ei KOSKAAN ole liikaa - am i rite, tytöt? No, nyt lähtisi!
Jos siis näillä ei saa niin ei millään!

Miehille sen sijaan suosittelen tätä! INSTANT SIKSPÄK!
Lainaan nyt suoraan tätä mainoskirjasta, koska en tiedä tarpeeksi miesten jutuista (olenhan nainen)


 
”Men’s Super Shaperin”avulla vaatteet istuvat paremmin ja olosi onmiellyttävämpi! Tuetun selkäosan j a erikoisrakenteisen etupuolen avulla vatsa on sisällä jaryhti muuttuu paremman näköiseksi – saat hoikemman kehon! 80 % nylonia, 20 %elastaania. "

Se nyt siis on selvää, että olosi onmiellyttävämpi!
 Jaryhti muuttuu paremman näköiseksi ja kehosi täten on hoikempi! JA SIKSPÄKKI!Entäpäs entäpäs haluatko ryöstää pankin? Totta kai, tässä taloustilanteessa.
Haluatko ryöstää pankin pakkasessa? Tässä oiva apu! Sopii kuulemma sekä miehille että naisille. Oho.
Tämä upea tuote sen sijaan EI ole naisille. Tässä on teille MIESTEN lompakko.
Siinä on kaksi setelivälikköä, läpinäkyvä tasku, neljä korttitaskua ja - uskokaa tai älkää - sen voi sulkea nepparilla.
Ja siksi, juuri siksi se on MIESTEN lompakko. 
Siellä on MIEHEN kuva ja SHELL-kortti ja jostakin hiton syystä FEMTIO KRONOR mutta se on varmaan jotenkin salamiehekästä.Vituttaako kokoajan kumarella suihkussa?
MINUAKIN. Mutta ei kato hätää, tässä jalkapesujutut jotta EI tarvitse kumarrella. Ihan oikeasti! Kehitys on kehittynyt ja kehittänyt meille vekkulit kengännäköiset asiat, jotta ei varmasti tarvitse kumartua mihinkään MUTTA saa kuitenkin jalkapohjat puhtaaksi. Huhhuh. Ehdoton lemppari!

Seuraavaksi vähän omaa tykkäämistä, sillä olen eläinfani. Näitä upeita kuoseja on siis enemmänkin! Ei tarvii tyytyä kissoihin! 
KIEHTOVA kissatyyny
KIEHTOVA!
Katsokaa noita pikkupalleroita!

WUFFFF!
"Pehmeää, mukavaa ja söpöllä koiranpentu-kuviolla koristettua fleece-peitettä tarvitset varmasti! "
Ei lisättävää!

AINUTLAATUINEN kissakello, kuten sivusto ilmoittaa! 
Sanoisin että ihan yhtä ainutlaatuinen ja ekstraspesiaali kuin Kai! Jolla muuten on pian synttärit, hmmm ;)

(ps. näyttää vähän kannulta, eikö?) 

KISSAHAASTE! 
Haasteellinen palapeli, jossa on jopa 750 osaa! HAASTEELLINEN. 


Haasteellisesta puheenollen: olisitko uskonut, että tuo kello EI ole aitoa jalopuuta. Siis. EI ole aitoa puuta! 
Uskokaa tai älkää, sillä näin tulevaa klassikkoesinettä kuvaillaan kataloogissa:

Klassinen, tyylikkäästi muotoiltu seinäkello, jonka kellotaulussa, heilurissa ja etusivulla on kultaisia koristeluita. Seinäkello kaunistaa jokaista huonetta. Kauniisti koristeltu heiluri ja rauhoittavasti tikittävä kellokoneisto. Luonnolliselta vaikuttavaa jalopuuta jäljittelevää tekomateriaalia. Laadukas kellokoneisto. Tunti-, minuutti- ja sekuntiosoitin. Mitat: 35 (k) × 20 (l) × 7 (Ø) cm. Toimii 1:lla AA-paristolla (osta erikseen).
<3 p="p">


SAKSOFONIJOULUPUKKI! Se soittaa saksofoniaan! Haluaisin ostaa noita pöydällisen ja sitten ne pyöräilisivät tosiaan päin. Vähänkö se olisi joulutunnelmaa, hä.Tai okei! Ehkä sekaan pari sheikkaavaa, masturboivaa joulukuusta! Siinä on toimiston pikkujoulubileet jo koossa.

Loppuun säästin suurimman ihmeen, koska veikkaan että noin yksi ihminen on lukenut tänne asti.
Tämä olkoon sitten sinun ja minun yhteinen salaisuus, okei? 


Jos lähinäkö alkaa heittää, ei tarvitse mennä Tiimariin ja ostaa halpislaseja!
Voi ostaa nämä:
 • Terävöittävät näköäsi!
 • Auttavat väsyneitä silmiä!
 • Käytännöllinen pilottimalli niin naisille kuin miehillekin!

 • Oletko likinäköinen? Luet paljon tai istut paljon tietokoneen ääressä? Ovatkosilmäsi väsyneet? Siinä tapauksessa sinun täytyy kokeilla näitä laseja, jotkaantavat sinulle täysin uuden näköterävyyden. Uusi tekniikka, jossa käytetääntieteellisesti jaettuja reikiä, auttaa silmiä tarkentumaan kohteeseen jaharjoittaa samalla silmälihaksiasi. Täydelliset sinulle, jos oletlikinäköinen, jos sinulla on harmaakaihi taiyksinkertaisesti tulee lukeapientä tekstiä. Kokeile näitä – taatusti yllätyt!
  Ehkä tuo kirjoittajaparka ei ollut noudattanut omaa neuvoaan? Anyways, olen VARMA että toimii + vähänkö fashion-statement. Näen jo sieluni silmin hipsterien käyttävän näitä läpi maailman. 
  Taatusti yllätyt!  Jos löydät jotakin yhtä helmeä Selectin kuvastosta, vinkkaa ihmeessä meille muillekin kommenttiosiossa!

  terveisin nina
  (ps. select.fi ei maksanut minulle tästä ilmaisesta mainoksesta mitään, mutta ottaisin mielelläni vastaan esim. masturboivan joulukuusen)

  4 comments: