stuff

l

2011/10/21

Tänään kaikki on ohi

Rakas Harold Egbert Camping, koska selvisimme maailmanlopusta 21.5.1988, 7.9.1994 ja 21.5.2011, emme voi enää tuudittautua siihen, etteikö tänään 21.10.2011 olisi vihdoin se synkkä päivä, kun maailmamme todella päättyy. Aurinko paistaa, taivas on sininen, hento tuulenvire heijaa puiden harvoja, ruskan värjäämiä lehtiä, ja Penny Papersin henkilökunta on kauhuissaan.Entä jos ekstaattinen hurmio ei olekaan meitä varten? Mitä jos meidät tuomitaan, ja ennen kaikkea mihin?

Näin manaa Apocalypse 2011:

"If you’re reading this after the time that he Rapture comes on October 21st (we’ll get to that!) then you need to prepare for the 2011 Apocalypse. Scarier than Halloween, the Apocalypse may feature Zombies, witches, and girls who wished they could dress like that all year long! How can you prepare for the Apocalypse? Easy! Just pray. Even if Jesus has already returned, and the Battle of Armageddon is already raging, if you can convince yourself to truly believe in the equivelent of Santa Claus for adults, then you will find peace."Olimme varautuneet laavaa puskeviin tulivuoriin, maanjäristyksiin ja tulviin, mutta Girls who wished they could dress like that all year long? D: Näemmekö minihameita, gootteja, lateksimekkoihin sonnustautuneita pieniä hoitsuja, bikineitä vai legginssejä?


Vaikka selviytymisoppaat kehottivat varustautumaan hengityssuojaimin, joditabletein, ruokavarastoin, suojapaikoin, vettä puhdistavin pulloin, SN-3 -taskulampuin, walkie-talkie varustetuin puhelimin, jotka sallivat yhteydenpidon ilman verkkoa, haulikoin ja suojavaattein, me turvaudumme muumipeittoon, pyöränpumppuun ja Ninan kuhapehmokalaan.

Penny Papers kiittää yhteisistä vuosistamme. Pitäkää kaikki huoli itsestänne, ja jos mitään jää jäljelle, muistakaa, että jokainen dystopia on vastarintaliikkeen arvoinen!

1 comment:

  1. Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin - lateksia on kiva nähdä kaikkia itseäni hoikempien ja laihempien päällä. Ehkä nähdään ensi elämässä? J from vts

    ReplyDelete